bana çıldırmamak için bir neden söyle !

25 Nov 2006

çatlak 

Sabahın sekizi. . Ilık bir güz yağmuru vuruyordu pencereme. . Gözlerimin sisi sanki bulutlara bulaşmış bugün. . eh be !! yok işte kardeşim içimde romantiklik dalgaları ! O ılık yağmur tavandan suratıma ılık ılık akarken pek te normal şeyler düşünemiyor insan. . her daim delirmiş gibi ruhumuzu dizginleyecek doğa güzelliklerini veya duygu yüklü aşk şiirlerini beynimize fısıldarken neyin muhasebesini hesaplamalıyız ki ? . . benim derdim yağmurun pencereme düşen o esrarengiz dansından çok, suratıma tavandan damlayan , su ! neden bir insanın üzerine evin içinde damlalar düşer. . rahmet , evimin içine uykuma mı girmeye çalışıyor . . yoksa sinsi bir yılan veya eski bir işkence yöntemi uygulayarak sabır derecemi mi yokluyor? hala derecem kaldıysa !

Aslında beş dakika içinde ayılıp yeni günü geçirmeye başlayacakken, bir kaç saniyelik olmaması gereken ayrıntı ne kadar da göze batıyor. . ben mi ayrıntılara derinlemesine bakıyorum, ayrıntılar mı bana yüzeysel bakıyor !? çatıda bulunan çatlağa dolup suratımda seken suya ne demeliyim ki şimdi. . gidip kiremitlere mi girişeyim sinirimi çıkarmak için ! illa apartman yöneticisine mi kafa atayım ! yoksa hazır benim tavan akıyorken dama çıkıp herkesin tavanın da mı akmasını sağlayayım ! bana çıldırmamam için bir neden söyleyebilir misiniz ?! ya da işlem zaten tamamlanmış deyip kesip biçer misiniz . . sadece üç saniyelik bir olay için uzayda bu kadar boş yer dolduran satırlar ve sitemler gün gelip te başımdan aşağı sel mi olacak ! senin selini sikim ben ! selin ? ? ?

dragusan

dragusan şahsının son yazıları

Beni Kategorize Etme | Yorumlar | Geri izleme Sayfanın en üst kısmına git
Toplam Okunma: 508 | Bugunku Okunma: 2 | En Son Okunma: 08.09.2010 - 19:47

1 Yorum yapılmış, “bana çıldırmamak için bir neden söyle !”

  1. 01

    bazı insanlar lanetlenmiş gibidir ve herşeyde boğucu bir sanatsallık görüp, koklarlar. söylenme, iyi ki öyle değilsin. ama sen de bu dünyanın ortalamasına fazla gelenlerdensin, rahat dur iki dakka ;)

    Saten, 12 Dec 2006 11:07 tarihinde
    Sayfanın en üst kısmına git

Yorum yapın

  •  
  •  
  •  

Yeni yorumlardan RSS ile haberdar olmak isteyenler için yorum beslemesi.

Asıl İstanbul vapurun kıçından görünür...

jit

Bu Aya Dair

Eylül 2010
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Meta

 

who's online

canlitv tv izle

Yukari