Hayırlı Bayramlar
30 Sep 2008
Kimisine göre Ramazan Bayramı, kimine göre Şeker Bayramı…
Üstüne kahve dökülmüştür, kumaşı aşıp tenini yakmıştır kahvenin sıcaklığı. Suyla yıkadığında ancak teninin ısısını almışsındır, ama kızarmıştır tenin bir kere.
Limon suyu
zeytinyağı
sarımsak (kokması problem değil)
tuz
karabiber
soğan suyu
süt
Aşk: Her gün her gece sizi hep burada görürüm bu saatlerde, yoksa siz aşk mısınız? Belki de fütursuzca bir tesadüfsünüzdür.
Sarhoşu: Bi dur a… koyayım… Kafam güzel zaten, işettirmedin…
The Killing Of John Lennon, John Lennon Cinayeti, İngiliz yönetmen Andrew Piddington’ın olaya bakış açısı ve Mark David Chapman’ın anlattıklarından yola çıkılarak yapılan bir belgesel. Olaya John Lennon’ın değil de M.D. Chapman’ın gözünden bakılmış bu sefer hem de bir İngiliz tarafından.
Kuaföre gidersin, mükemmel saçlarla seni çıkarır salondan. Yıkarsın saçlarını, o harika saç artık karşında yoktur. Ne kadar onun gibi yapmaya çalışsan da. Bir türlü olmaz işte. Mutlu olmazsın. Lanet edersin kestirdiğine.
Ananemin öldüğü günü hatırlarım. Oturma odasında ders çalışıyordum. Annem seslendi, “Enis ananen öldü galiba” içeri koştum. Gözleri açıktı, nefesini kontol ettim almıyodu. Ne dediğimi tam hatırlamıyorum ama onayladım sanırım. Bekliyorduk, son günlerinde pek kendinde değildi. Bir müddet bekleştik, annem ağlamaya başladı , ardından komşuya haber vermeye gitti; bende akrabalara haber vermek için oturma odasına döndüm.
Zor bir […]
Şu an Sosyoblog blog arşivinde Sep 2008 ayına bakıyorsunuz.